Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (2024)


Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (1)

Goud kan een kostbaar mineraal zijn en zeer gewildwant en kan zelfs wat belang en rijkdom aan zijn eigenaar verlenen, maar het blijft slechts een mineraal onder de aarde totdat het wordt ontdekt en uitgegraven; alleen dan kan het zijn volledige potentieel bereiken. Het opsporen en opgraven is geen gemakkelijke klus en slechts enkelen hebben het kunnen oppakken en ons die kostbare stoffen kunnen vinden. Een van die weinigen is Tony Beets.

De teugels van verantwoordelijkheid rustten op zijn jongenschouder toen hij de familieboerderij overnam nadat zijn vader gehandicapt was geworden en niet langer op de boerderij kon werken. En van een boerenjongen werd hij een bouwvakker en later een melkveehouder. Al met al heeft Tony behoorlijk naam gemaakt en een fortuin verdiend voor zichzelf en zijn gezin.

Als je een fan bent van de Discovery Channel-show,Gold Rush, je zou hem zeker kennen. Tony Beets is een reality-tv-ster en de eigenaar van de Tamarack Mine. Dat hij in de Klondike als legendarisch wordt beschreven vanwege zijn vaardigheden om goud te vinden, is meer dan geschikt omdat de legende zijn munten zeker kent. Hij wordt niet alleen erkend voor zijn werkethiek en toewijding om te werken, maar ook voor zijn regelmaat en frequentie in het gebruik van scheldwoorden.

Hier zijn alles wat je moet weten over hem, van zijn bio tot zijn familie, vermogen en huis. Lees verder…

Tony Beets Bio - Leeftijd

Tony werd geboren bij Engelse ouders in deNederland in een plaats genaamd Wijdenes op 15 december 1959. Hij heeft de Nederlandse etniciteit en de Nederlands-Canadese nationaliteit. Op 7-jarige leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar het land en vestigde zich in Burgwerd. Met een verandering van buurt, ontmoette hij en werd vrienden met een Monica, die toen 6 was en later zijn vrouw zou worden.

Zijn familie had een grote boerderij en veel mensendie er in werken. Het management van de familieboerderij viel hem echter op de leeftijd van 15 toen zijn vader die het bedrijf runde, een slopende gebeurtenis tegenkwam. Hij ontdekte dat, hoewel zijn vader niet in de buurt was, hij de bevoegdheid had om in zijn plaats te handelen en dat deed hij. Tony merkte dat hij, in de veronderstelling van zijn nieuwe rol, de leiding had over mannen die veel ouder waren dan hij en hij werd hun baas.

Op dat moment besloot hij om een ​​van beide te kiezengelijk of beter worden dan de mensen die voor hem werkten. En met deze vastberadenheid ging hij door om dat en nog veel meer te bereiken. Hij zei dat waar hij ook ging, hij de rest altijd een stap voor bleef of beter nog, binnen een week voorman werd.

Tony verhuisde in de jaren '80 naar Canadanaar Canada begon hij op een melkveebedrijf in de buurt van Salmon Arm, B.C. Maar hij zou er niet lang blijven. Omdat hij avontuurlijk was en altijd op zoek was naar mogelijkheden om te benutten, ging hij de volgende maanden op zoek naar een nieuwe onderneming, goudwinning.

Het gebeurde echter niet alleen. Volgens hem hoorde hij via de wijnstokken dat mensen in de Yukon $ 1000 (wat vandaag overeenkomt met meer dan $ 3.000) per week in de mijnen verdienen. Toen gingen de lichten aan, hij dacht dat hij zo veel zou verdienen en dook er halsoverkop in. Hij verhuisde naar Whitehorse waar hij begon met mijnen in de Dawson City. Tegenwoordig is hij eigenaar van het mijnbedrijf Tamarack Mines en Paradise Hill. Hij heeft veel werknemers, voornamelijk de lokale bevolking.

Goudkoorts

Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (2)

Gold Rush is een reality-tv-programma gemaakt door Todd Hoffman, die zijn luchtvaartbedrijf zag verdwijnen en dus besloot iets te bedenken dat hem mogelijk zou overleven.

De tv-shows waarin het eerste seizoen in première ging2010 geeft mensen een kijkje in het leven van hardwerkende individuen zoals Tony Beets en zijn familie. Het richt zich op de winning van goudplacerafzettingen in het Yukon-gebied in Canada door verschillende teams van mijnwerkers, evenals op de dagelijkse routine en problemen bij het goudzoeken in de woestijn ten noorden van Canada.

De show heeft sterke persoonlijkheden gecombineerdmet drama en spanning gecreëerd tussen de actieve goudzoekers en mijnwerkers, waardoor de kijkers bezig blijven. Het heeft momenteel acht seizoenen en is meer dan 120 afleveringen uitgezonden.

Tony en zijn gezin debuteerden echter in seizoen 2van de show op het Discovery Channel. Zijn bemanning, de Beets-bemanning, werken allemaal samen op de Paradise Hill op de Paradise Hill-claim. Tijdens het vijfde seizoen van de show kocht hij een grote drijvende industriële emmerbaggermachine die zich op Clear Creek bevindt voor $ 1 miljoen. Zijn doel is om in de toekomst meer goudmijnen te exploiteren en te bezitten.

Zie ook: Steve Irwin Death and Death Cause, Family, Children, Wife, Parents

Zijn familie, kinderen en dochter

Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (3)

De Vikingen, een sobriquet waarmee hij graag wordt aangesproken, die door zijn kracht, zijn baard en kleurrijke taal passend kan worden beschouwd, werd geboren in Klaus en Magda Beets.

Denk aan dat kleine meisje dat Tony wasbuurman, Minnie, begon hij met haar te daten toen ze 20 werd. Ze trouwden vier jaar later, waarna ze naar Canada migreerden na zijn scepticisme over de toekomst van de landbouw in Nederland. Minnie werkte in de thuiszorg en is nu de boekhouder op de Paradise Hill, zij zorgt ook voor de portemonnee.

Het gezin is uitgebreid met vier kinderen, devijfde geboren in 1992 stierf in de kinderschoenen. Er zijn 2 zonen, Mike (geboren 1990) en Kevin (10 juni 1988), en 2 dochters, Monica (geboren 1993) en Bianca. Allen, behalve Bianca, werken voor het familiebedrijf en verschijnen in de show.

Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (4)

Monica lijkt meer geïnteresseerd in de familiebedrijf en heeft mijnbouwvaardigheden van haar vader geleerd. Ze werd geboren op 7 november 1993 en groeide op in Yukon, Canada. Haar jeugd was misschien ongewoon in vergelijking met die van andere kinderen, maar ze hield van elk moment ervan.

Mijnbouwactiviteiten waaronder autorijdenzware voertuigen, het uitzoeken van de werking van apparatuur, en toegang krijgen tot de belangrijkste mijnbouwactiviteiten zetten haar alleen maar schrap voor de toekomst die voor haar ligt. Ze is een belangrijk lid van het Gold Rush-mijnteam geworden en streeft er voortdurend naar iets nieuws te leren en zichzelf uit te dagen.

Monica is niet bang om vies te worden en heeft haar vader zo goed opgevangen. Toen ze 18 jaar oud was, was ze al supervisor bij Paradise Hill en werkt ze graag aan de apparatuur.

Zie ook: Stephen King Wiki, Biografie, Vrouw, Zoon, Familie, Huis, Net Worth

Tony's Net Worth and House

Hoewel Tony Beets mogelijk niet zeker ishoogtes vergeleken met andere reality-tv-sterren, heeft hij inderdaad bewezen dat hard werken loont. De meerderheid van zijn vermogen is te danken aan zijn goudmijnvaardigheden en gaat in plaats van het tv-programma hoe dan ook verder. Zijn netto waarde wordt geschat op $ 15 miljoen, wat een enorm bedrag is en zeker zal toenemen als hij blijft werken aan het bezitten van meer goudmijnen in de toekomst.

Tony woont met zijn gezin in Toronto, Canada, maar verhuist ze tijdens het laagseizoen naar Arizona, de Verenigde Staten.

Tony Beets Wiki, Dochter, Kinderen, Familie, Vermogen, Huis, Bio, Leeftijd (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5599

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.